No5

Alla inlägg under november 2008

Av Fam A&O - 3 november 2008 19:57

Måndag igen - helgen går alldeles för snabbt.

Den ena bilen skulle in på service, så det blev till att komma iväg i tid.

Desto värre var det när bilen skulle hämtas. Marcus ringer och har fått punktering, så han kommer inte hem och jag kan inte hämta Albin på dagis.

Vem ringer man då - jo sin mamma som självklart ställde upp! TACK!!


När jag kom hem efter jobbet visade det sig att snickaren hade varit här.....hmmm. Hade vi verkligen missat det??? Nej han hade faktiskt lovat att han skulle höra av sig innan, så det löste sig ändå. Han får komma på onsdag istället. Kommunikation är viktigt!! :-)


Fick skicka Marcus till kvällens bowlingmatcher och hoppas att han har gjort en god insats. Inget annat än vinst godkänns! Eftersom ena matchen är mot grannarna,  är det ännu viktigare med seger. Man vill ju kunna visa sig ute i kvarteret ;-)!


Idag fyller min favvotjej 3 år. Ett stort GRATTIS Emy! Vi saknar dig supermycket!! Paket är på väg..... sry kom inte iväg till Posten i tid. KRAM





Av Fam A&O - 2 november 2008 21:46

Idag var det fixa som gällde. Började med att skicka Albin och Marcus att handla frukost, så man hade energi för att fixa.


Förmiddagen gick åt att tvätta och sortera in kläder - sjukt trist. Sen var det vila! Får man ingen vila är kvällen helt förstörd. Efter vilan kom farmor & farfar på besök och lekte med Albin. 

Marcus lagade mat - underbart att kocken är på plats igen ;-). Jag började tömma lekrummet som ska målas på tisdag.

Efter middagen fick farfar hoppa in och bära dom tunga sakerna.

Tack för hjälpen!


Nu är det lite småkaos i huset, men det kommer bli kanon när allt är färdigt. Hade varit skönt om projekt nr 1 blir klart innan jul och innan bebben kommer.


Snyft - bowlingen är slut för min del......det går inte längre! Marcus får hoppa in istället. 

Av Fam A&O - 1 november 2008 21:32

Marcus kom insmygandes vid 01:00. Skönt att ha honom hemma igen. Med sig hade han brorsan som sov över.


Albin var glad att se sin pappa när han vaknade. De gick upp tillsammans och Albin sa stolt; - Vi är dom bästa killarna!! Typiskt grabbar :-) När Albin fick reda på att Tommy sov en trappa ner tog det inte lång tid innan sprang ner och väckte morbror. - LEKA!!


Vi gjorde oss i ordning och åkte till mormor & morfar. Dom har fått stå ut med oss mycket på senaste tiden.....hehe. Jag och Marcus åkte till inredningstjejen och kollade alla färgerna och sakerna som snart ska på plats. Vi godkände rubbet!! Det blev en kort tripp till Ikea för att inhandla några detaljer.


Albin hade busat med Tommy & Cissi hemma hos mormor & morfar. Så det blev till att vila när vi var tillbaks igen. Efter vilan bjöds det på en god middag.


Kvällen avslutades och vi for hem till vårt!

En trevlig kväll!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards