No5

Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Fam A&O - 31 januari 2010 08:26

Läskigt vad tiden bara rusar iväg, men skönt att vi snart går in i februari.


Tisdag: Jag och Oliver åkte till barndomsvännerna medan Albin var på dagis. Kul och träffa alla och se hur barnen har vuxit. Det händer massor av grejor på bara några månader.


  


Albin, Doris och Malte slogs mest om bollen medan lille Edwin studerade dom större barnen.


  


Tack för en god frukost och dom väldigt goda kärleksmumsen! Sorry för lampan som Oliver tog sönder. Ska försöka ta mig till Ikea och gottgöra förstörelsen!


På eftermiddagen bestämde vi att vi skulle åka till badhuset. Så efter middagen åkte vi. Skönt och åka på kvällen när badhuset nästan är tomt.


Albin hade sitt cyklop med sig och som vanligt var han mer under vattnet än över. Han simmade under bågar som vi hade satt på botten. Det hade inte jag klarat av!!

  


Oliver gillade oxå och bada och vi måste se till att komma iväg oftare.

  


Onsdag: På schemat stod det träning på förmiddagen, men Sandra fick förhinder och träningen inställd. Varför åkte jag inte själv??? Dåligt! Istället blev jag hemma och tog det lugnt. Ganska skönt det oxå :-).


Det snöade rejält och det satte stopp för våra eftermiddagsplaner - leklandet. Vi hamnde i bowlinghallen istället med Olivia, Ella och Ester.


Ella följde med hem och lekte vidare.


Torsdag: Vet inte vad som hände, men fick ett riktigt ryck och röjde. Härligt! Bort med allt som man inte använder.


När Albin var hemma igen ringde vi Olivia och kollade om hon ville komma över och leka. Som tur var ville hon det! Det första hon säger till Albin när hon kommer är;

- Här är jag som du ska gifta dig med!


Senare under mellisen berättade Olivia för mig att hon redan valt bröllopsklänning. Den skulle vara blommig! Inte ett öga torrt vid matbordet :-).

Båda berättade att det var på sommaren och i kyrkan som dom ska gifta sig i.


Sen försvann dom upp på Albins rum och jag röjde vidare. Fick kolla till dom några gånger för det var väldigt tyst där uppe.


Ena gången var dörren stängd, rullgardinen nere, lamporna släckta och båda barnen låg i Albins säng och mös - hmmmmmm! Dock kläderna på den här gången ;-).

  


Andra gången hittade jag bara Olivia i trosor och jag frågade vad dom hade gjort.

- Vi har duschat Olivia!

Påhittiga barn!


Träning med Sofie på kvällen - check!


Fredag: Vaknade och berättade för Marcus hur gott jag sovit! När jag sen skulle resa mig upp fick jag panik. Hela rummet snurrade och kunde knappt gå rakt. Efter en stund lugnade det sig, men sjukt obehagligt.


Packade in barnen i bilen och åkte till Halmstad för att besöka moster Mia. Alltid lika kul!


Det första vi gjorde var att spela nintendo Wii.

  

  

Sen blev vi bjudna på lunch innan vi åkte till Busfabriken. Här busades det på rejält. Oliver gillade såklart bollhavet, men passade även på att vila en stund.


       


Hur kan man gilla dom här maskinerna?? Finns inte en chans att man får en nalle. Ví var tvungna att testa, eftersom vi känner en mamma som älskar det här....... Carina du är galen!


  


Hem till Mia igen för att spela mer nintendo innan vi tog vårt pick och pack för hemfärd. Nu fick med oss Mia i bilen som ville komma med och tillbringa helgen med oss.


Lördag: Yrseln kvar! Gick in till Oliver på natten och gick rätt in i väggen. Även denna gång lugnade sig efter ett tag. Tror jag fått kristallsjukan!


Marcus och Albin åkte till stan för att köpa skridskor medan jag vilade hjärnan. Tyvärr hittade dom ingen is att åka på, men får ta en tripp till ishallen istället.


På kvällen kom mamma, pappa och syrran på middag. Tredje gången gillt när det gällde chokladfondanten. Den blev bättre, men inte perfekt! Ska det vara så förbannat svårt?


Avslutade kvällen framför Robinson-finalen.


Idag är det kalasdags igen för Albin och vi ska röja vidare så vi blir av med allt skit.




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards