No5

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Fam A&O - 8 januari 2010 21:32

Ytterligare två dagar har passerat och vad har hänt? Det har varit två KALLA dagar och då har vi nog det ganska bra jämfört med övriga landet.


Torsdagens planerade pulkaåkning ställde vi in och tog det lugnt hemma på förmiddagen, men efter några timmar började rastlösheten komma både hos mig och barnen.


Vi åkte in till vårt specialcafé och mötte upp Olivia och Ester. Där blev vi kvar tills dom kastade ut oss.


  


Vi åkte förbi Ella med lite medicin som skulle hjälpa mot hennes kliande vattkoppor. Försökte få med mig Albin in och "gosa" med Ella lite, men det var helt omöjligt.

- VILL INTE HA VATTKOPPOR!!

Hade varit skönt och haft det avklarat och det är inte omöjligt att Albin blivit smittad tidigare, så vi får avvakta två veckor och se vad som händer.


Kvällen avslutades med årets första träning! Skönt, men sjukt tungt. MÅSTE MÅSTE verkligen komma igång. Kroppen falerat fullständigt......... :-(


Samma sak idag - vi tog det lugnt hemma på förmiddagen och sen åkte vi till bibblan och mötte upp Svante. Något högljudda killar blev tillsagda och vi tog oss till bowlinghallen för en fika. Killarna ville såklart oxå spela en serie.


Hängde med Svante hem och det lektes på. Köket kommer bli kanon!! Ser fram emot en kaffe i det nya köket ;-).


Här PRESENTERAR VI - Clownis och Cowboys!

  


Tack för idag!


Fjärde kvällen sen vi började med femminuters metoden och det var bara att lägga Oliver ner. Han babblade något och sen somnade han - YES YES!!


  




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards