No5

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Fam A&O - 14 mars 2010 19:36

Torsdag: Bilen på service......surt, men ett måste. Carina ställde upp och hämtade Albin på dagis, så jag kunde gå och hämta min bil. Tack Carina!


Mötte upp järngänget i bowlinghallen. Idag var det vara barnen som spelade. Kändes som vi tog upp hela hallen. Tur att där inte är så mycket folk på eftermiddagarna mitt i veckan :-).


Ella följde med hem och lekte. Albin och Ella är experter på att tävla om allt. Vi spelade spel och både Albin och Ella försökte fuska för att vinna. Måste säga att dom var väldigt kreativa på att hitta på fusket, men fusk är INTE okej. Trots följda regler förlorade jag ändå och barnen självklart överlyckliga.


Marcus skulle egentligen jobbat länge, men det hade blivit inställt, så jag och Sofie kunde rymma till gymmet. Äntligen tillbaks efter magsjuka och förkylningar. Kändes riktigt bra!


Fredag: Hade inte tänkt åka till öppna förskolan, men hamnade där iallafall. Bättre organiserat den här gången. Kanske för att ordinarie personal var tillbaks.


Lunch blev det på golfbanans restaurang.


Efter lunch - kyrkans barntimme = mammafika med dom små barnen.

  

  

Efter kyrkans barntimmar var det dags att bege sig till fotografen för att fotografera Albin och Oliver.


Hade hört Albin säga att han INTE skulle fotografera sig till kompisarna på lunchen. Satt i bilen och funderade ut några mutor som jag kanske skulle behöva använda mig av.


Väl på plats älskade Albin att stå framför kameran och tjatade om att han ville ta fler bilder. Det går inte att läsa av barn - inte ens sina egna. Överlycklig var jag att slippa använda mina mutor. Oliver skötte oxå sig galant. Ser fram emot att få välja och vraka bland alla bilder.

  


Vid kvällsmiddagen frågade jag Albin om dom pratade om Gud på kyrkans barntimmar. Albin svarade;

- JA.

Sen frågade jag om dom berättat vad Gud gjorde och svaret blev;

- Jag förstår inte det där språket..........

:-)


Lördag: Var ute en sväng i det härliga vädret!


Grannarna från sjuan kom in på middag och sen kolla melodifestival. Det blev riktigt seriöst och papper och penna åkte fram. Vi tippade slutresultatet för samtliga tio bidrag, men vet inte vem som hade flest rätt av oss. Spänningen försvann med gästerna som lämnade innan röstningen.

Tack för en trevlig kväll!


Söndag: Dagen började kl.05:30 Inte var det barnen som väckte mig utan alarmet på min mobiltelefon. Vid kl.06:00 blev jag upplockad av Sandra sedan hämtade vi Carina för att åka till Ullared. Oj oj vilket äventyr! Stämningen på topp i bilen!


Att få åka med två rutinerade rävar är en ära ;-). Carina hade fixat kaffe och smörgås som vi åt i bilen för att inte förspilla någon tid. Underbart!

  


Sandra tog oss upp lugnt och säkert och när vi kom till parkeringen var där inte alls mycket bilar. Vilken lycka!


In i varuhuset och varje avdelning betades av lugnt och säkert. Fick dock en liten påpekning att strumpor och kalsonger skulle ligga i varukorgen under vagnen ;-). Misstag man gör som nybörjare......


En snabbfika efter halva tiden för att få nya krafter.

  


Några få misstag till gjordes, men nästa gång vet jag hur jag ska bete mig i detta jättevaruhus. Tack för ert stöd och tålamod :-)!


Jag vann shoppingen iallafall! Vet inte om det är bra i och för sig. Fråga mig inte vad jag köpte för det är knappt jag vet själv.


Bilen fylldes med dessa härliga gula påsar och tror att vi var ganska nöjda allihopa!

  


En mycket trevlig söndag med två glada och härliga tjejer!


När jag kom hem hade Marcus och Albin åkt på handboll och Sara och Andreas hade hand om Oliver. Åkte genast för att hämta plutten som var lite ledsen. Tack snälla ni som passade Oliver!







Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards