No5

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av Fam A&O - 4 mars 2010 20:03

Måndag: Fläktkillen var här och rättade till lite saker som han inte hann med i fredags. Han trodde inte på långa torktider, så det är ju lite positivt.


Olivia hade kommit hem från sin skidsemester och kärleksparet hade längtat efter varandra, så vi åkte hem till Olivia och lekte på eftermiddagen.


Tisdag: Jag och Oliver åkte till Linda och tvillingarna. Tyvärr sov barnen i skift och hann inte leka med varandra så länge. Jag och Linda hann tjata en stund och äta lunch innan vi skulle hämta Albin.


  


Dags för klippning av Albin. Ett himla liv i bilen att han inte ville klippa sig.

- Det gör ont att klippa sig med sax!

Gick in med honom på salongen och sa att dom skulle ta hårtrimmern. Det blev

3 mm kort, men Albin var nöjd och tyckte det var skönt att vara korthårig. Klippningen tog fem minuter, så hårfrisörskan kände att hon inte kunde ta betalt.


Marcus kom hem tidigare från jobbet, så jag kunde åka till stan och prova ännu fler glasögon. Mötte upp mamma som oxå ska ha nya och vi provade en massa. Har fortfarande inte bestämt vilka jag ska ha.


Passade på att stanna kvar på stan och sprang inom en butik och gjorde några fynd. Mötte upp pappa och vi gick och åt en bit mat. Skönt att äta i lugn och ro!

Ett ordspråk från middagen;

- Det smakar ändå fågel sa gumman och koka soppa på den stör där kråkan suttit.

HAHA! (väldigt internt :-))


Onsdag: Marcus åkte till Stockholm och stannar till fredag.


Jag hämtade Sandra och Arvid efter att vi lämnat stora barnen på dagis och åkte 7 mil norrut till "vår inredares" butik. Vi stannade två timmar i butiken innan småttningarna och vi själva blev hungriga. Efter en smarrig lunch kollade vi i byns barnklädesaffär - mest tjejkläder som vanligt.


Hem och hämta dom stora barnen och och så mötte vi upp resten av järngänget. Vi åkte till leklandet i stan och fullt ös från första stund. Vi hinner se dom en kort stund när det är fikadags annars klarar dom sig helt och hållet själva.


Delar av oss åkte till Mc Donalds efteråt. High life! Albin var så hungrig att han åt upp Olivias mat oxå......


Trodde barnen skulle vara helt slut när vi kom hem, men båda höll sig vakna till kl.21


Idag blev det en sväng inom jobbet. Blev påmind flera gånger att det snart var dags att börja jobba. Faktiskt 6 månader kvar! Låt mig njuta dessa sista månader sen blir nästa långledighet vid pension.


Efter mellisen blev Albin hämtad av Ella. Jag och Oliver gick ut en sväng i det kalla soliga vädret. En promenad ner till hamnen för att mata fåglarna.


  


Helt galna - fåglarna alltså! Men gjorde nog intryck på Oliver för han snackade hela vägen hem. Om vad? Ja, ingen aning :-)


Åkte sen hem till Ella där vi stannade kvar på kvällsmat! Tack så jättemycket! Albin blev riktigt dryg och tramsade mest, så vi tackade för oss och åkte hem. Fick ha ett samtal med honom om hur man uppför sig. Efteråt säger han:

- Imorgon ska jag ge blommor till Ella, så hon blir kär i mig igen.


Två mycket trötta barn som somnade strax innan kl.19




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards