No5

Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Fam A&O - 2 juli 2009 20:32

I tisdags belv det tyvärr ingen mätning av kroppssammansättningen. Hon som hade hand om det var sjuk. Förhoppningsvis blir det av nästa vecka.

Istället fick jag träffa tjejen som har hand om gymet och lägga upp ett träningsprogram. Kändes skitkul! Det blev både kondition och styrka. Så himla skönt att vara igång! Hoppas nu det håller i sig.


Måste skriva vad Albin sa morgonen efter.

- Mamma - idag är din magen mycket mindre!

Tack älskling den kommentaren värmde!


Igår var det olidligt varmt. Man skulle varit vid havet, men valde att träffa föräldragruppen. Som tur var kunde vi sitta ute på deras uteplats. Helen hade riggat upp parasoll, madrass, babygym, gåstol och leksaker så bebisarna kunde roa sig.


På eftermiddagen var det dags för Olivers 6 månaderskoll. Första gången som Oliver visade att han var främmande. Gillade inte läkaren! Allt såg bra ut! Väger nu 9330gr och är 70cm lång.


På kvällen stack Marcus och Filip iväg för att fiska.

Blev det nån fisk tro?

Är detta ni kallar fisk?

Bara skojar Filip! Självklart ska jag lägga ut bilden på er fångst. Verkar som Marcus tar del av äran att ni lyckades fånga den.


Idag var det Albins sista dag på dagis innan sommarlov! Jag och Oliver passade på att ta oss till stranden. Vi fick sällskap av Sofie och Maja. Det var någor disigt på morgonen, men vi bestämde att frukosten skulle intas på stranden, så fick vi utvärdera sen om vi skulle vara kvar eller inte.


Så här såg det ut när vi kom till stranden. Inga förhoppningar om att det skulle bli en dag på stranden.


Men det tog inte särskilt lång tid innan solen lyckades tränga sig fram och det blev riktigt varmt. Oliver sov ett hyfsat långt pass och man kunde bara slappa - wunderbar!



Vid lunch stack jag hem en sväng för att ge Oliver mat och hämta hem Albin. Vi stack genast ner till stranden igen. Tyvärr var havet nu fullt med alger och det gick inte att bada. Albin och Maja var självklart sugna på att bada, så vi tog oss till utomhusbassängerna där dom kunde svalka av sig i poolen. Marcus kom och gjorde oss sällskap. Avslutade strand och baddagen med en glass!


Hem och lekte lite i trädgården innan det var dags för bad och pyjamas. Marcus slängde på sig sina nya löparskor och sprang en runda. När han kom hem stack jag till gymet. Började med en kvart vattenmassage och sen 45 minuter på en amf-maskin. En maskin man välja step, cross eller att springa.

Tungt!! Men skönt nu efteråt. Duktiga jag!




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards