No5

Alla inlägg under augusti 2009

Av Fam A&O - 5 augusti 2009 21:10

I måndags var det trist väder, så vi bestämde oss för att överraska Albin. Vi började med att hämta upp "tjejen" som ville hänga med på denna överraskning. När vi parkerade bilen utanför Andys lekland blev det jubel i bilen. Full fart i över två timmar! Tror att jag och Marcus var minst lika svettiga som barnen, men det var kul.


Marcus med Albin och Olivia i knät!

Dom är så fina ihop! :-)


Olivia har nyligen blivit storasyster till Harry. Ett stort grattis! Ser verkligen fram emot att hänga med er i höst!


Det blev en soft kväll efter allt härjande.


Tisdagen var sjukt trist till en början. Sega och trötta! Passade på att fixa och dona här hemma. Oliver fick sitta på min cykel för första gången. Inte kul när han skulle spännas fast och sätta på hjälmen, men när väl cykeln rullade var det skoj.



Hann med en kort joggingrunda för att bli av med segheten. Den här gången gick det riktigt bra - nu finns det inga ursäkter längre för att inte kunna ut och springa.


På kvällen gick jag och Caroline till ett ställe här i byn för att äta en bit och bara prata. Supermysigt ställe! Vi var tvungna att ta en liten eka för att komma till och från restaurangen. Vi satt på deras uteservering precis vid vattnet.

Tack för en mysig kväll!!



Äntligen Äntligen var det stranden som gällde igen! Detta har vi längtat efter. Hoppas på några stranddagar till innan Marcus börjar jobba! Det är så skönt när hela familjen är hemma tillsammans. Vill att det alltid ska vara så!

Det är väl det som är bra att det inte alltid är så, så vi kan njuta när vi är tillsammans!


Självklart slängde vi på grillen och kunde för en gång skull sitta ute och äta. En riktigt skön kväll som avslutades med en promenad till glasskisoken.


En kille som vill SÅ gärna ta sig fram, men lyckas inte riktigt ännu. Snart killen kommer du på det.

Av Fam A&O - 2 augusti 2009 21:04

Vaknade imorse av att Albin väckte mig vid kl.8 Stackarn var hungrig och hade inte hittat någon frukost nere i köket. Marcus hade kört till golfbanan vid 7, så det var bara att stiga upp. Oliver sov enda till kl.9


Jag tog med mig killarna till lekparken. Först var det bara vi, men 10 minuter senare var det fullt av folk. Albin träffade en dagiskompis och var hur lycklig som helst över att få leka. Märks att han börjar sakna dagis och sina kompisar.


Vid lunch blev det riktigt varmt och skönt, så vi fyllde Albins lilla pool och badade och solade i trädgården. Passade på att slumra till en stund när Marcus kom hem. Skönt, men oj vad seg man blir!


Kände att nu måste det tränas. Det blev inte vilken träning som helst utan tennis med Sofie. Mycket oväntat! Har inte spelat på flera år och tror inte Sofie heller har gjort det. Tyckte vi var duktiga för att inte ha spelat på så länge. KUL, men har ont i ena skinkan nu!



Våra respektive trodde väl egentligen inte heller att detta var sant. Nyfikna som dom var kom dom ner till planen och kollade.


Domaren;

Publiken;


Efter tennisen stack Marcus och Filip för att prova fiskelyckan ännu en gång.


Själv passade jag på att ringa en kompis! Vad dålig man är på att höra av sig nu för tiden, men det är så kul när man väl hörs! Ses nästa vecka!! Kram



Av Fam A&O - 1 augusti 2009 19:00

Som tur var blev inte hela torsdagen en tråkdag. När våra gäster anlände på eftermiddagen blev det high life med en gång. En uttråkad Albin som äntligen fick någon att leka med, en Alexander (snart 1år) som suttit i bilen länge och ville krypa omkring och en frustrerad Oliver som insåg att han inte kunde röra sig som dom andra. För att få lite lugn och ro var vi tvungna att ta en promenad innan middagen, så alla kunde varva ner.



Igår ville vi absolut gå till stranden oavsett väder. Vädret var inte det bästa, men ändå skönt och komma ner en stund och barnen fick springa av sig.



Det fick räcka med nån timme för det blev ganska kallt när solen gick i moln. Det blev lunch på strandrestaurangen innan vi gick hem. Något bättre väder och det var riktigt skönt att bara vara i trädgården.


Vi bestämde att grannarna på sjuan skulle göra oss sällskap till grillningen. Sofie stod för efterrätten en riktigt mumsig chokladtårta - TACK!

Kvällen bestod av spel, sjuka lekar och många skratt. En mycket trevlig kväll!



Idag åkte våra gäster vidare strax efter frukost. Det var kul och ha er här! Nästa gång ses vi i storstan!


I stan var det något jippo för barnen, så vi bestämde oss för att åka dit. Något överskattat. Albin åkte nån karusell och hann träffa Mumintrollet innan vi åkte för att bege oss till stranden istället. Bättre väder idag, men lite blåsigt.


Samtliga i familjen är trötta. Barnen somnade strax innan kl.19 Jag och Marcus börjar oxå känna av tröttheten, men hoppas hinna se en film innan vi somnar.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards