No5

Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av Fam A&O - 5 augusti 2009 21:10

I måndags var det trist väder, så vi bestämde oss för att överraska Albin. Vi började med att hämta upp "tjejen" som ville hänga med på denna överraskning. När vi parkerade bilen utanför Andys lekland blev det jubel i bilen. Full fart i över två timmar! Tror att jag och Marcus var minst lika svettiga som barnen, men det var kul.


Marcus med Albin och Olivia i knät!

Dom är så fina ihop! :-)


Olivia har nyligen blivit storasyster till Harry. Ett stort grattis! Ser verkligen fram emot att hänga med er i höst!


Det blev en soft kväll efter allt härjande.


Tisdagen var sjukt trist till en början. Sega och trötta! Passade på att fixa och dona här hemma. Oliver fick sitta på min cykel för första gången. Inte kul när han skulle spännas fast och sätta på hjälmen, men när väl cykeln rullade var det skoj.



Hann med en kort joggingrunda för att bli av med segheten. Den här gången gick det riktigt bra - nu finns det inga ursäkter längre för att inte kunna ut och springa.


På kvällen gick jag och Caroline till ett ställe här i byn för att äta en bit och bara prata. Supermysigt ställe! Vi var tvungna att ta en liten eka för att komma till och från restaurangen. Vi satt på deras uteservering precis vid vattnet.

Tack för en mysig kväll!!



Äntligen Äntligen var det stranden som gällde igen! Detta har vi längtat efter. Hoppas på några stranddagar till innan Marcus börjar jobba! Det är så skönt när hela familjen är hemma tillsammans. Vill att det alltid ska vara så!

Det är väl det som är bra att det inte alltid är så, så vi kan njuta när vi är tillsammans!


Självklart slängde vi på grillen och kunde för en gång skull sitta ute och äta. En riktigt skön kväll som avslutades med en promenad till glasskisoken.


En kille som vill SÅ gärna ta sig fram, men lyckas inte riktigt ännu. Snart killen kommer du på det.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards