No5

Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Fam A&O - 8 januari 2012 19:31

Börjar med ett bildbevis från när Marcus var hemma med barnen i mellandagarna. Guuuuuuuuudddddddddddd så skönt att dom inte bara busar med mig ;-).


Marcus skulle göra sig i ordning, så barnen stannade på nedanvåningen för att leka. Det blev nog inte riktigt som han hade tänkt sig när han en stund senare kom en trappa ner.......


Dom hade tagit allt dom hade hittat och fyllt soffan - haha! Stolarna fick dom inte plats med.......

 

Den förmiddagen gick till att sätta tillbaks allt på sin plats......

   


Nyårsafton kom och det med strålande solsken! Vi bjöd in grannarna på grilllunch för att skåla in det nya året.

     

Maja som inte skulle vara hemma när Olivers kalas skulle vara passade på att gratulera Oliver och Oliver tackade för presenten;

   


Efter lunchen passade vi allihop på att vila innan vi svidade om och promenerade till fam E. Andra året i rad som nyår firas ihop och vi är glada att vi fick komma även den här gången trots förra årets avslöjande ;-).

8 vuxna och 8 barn mellan 2-9 år (tror jag) gjorde kvällen till en toppenkväll! Barnen skötte sig galant och lekte hur bra som helst. Vi vuxna skötte oxå sig galant - hoppas jag ;-).

Vid tolvslaget var samtliga barn vakna för att kolla på dom efterlängtade smällarna. Trodde att efter tolvslaget skulle barnen somna, men icke.....  När vi fram emot 2-tiden vandrade hemåt igen var det svårt att hålla ögonen öppna.

Stort tack för en mycket trevlig kväll med trevligt sällskap, god mat och god dryck!

(hoppas på lite bilder från nyår ;-))

Nyårsdagen blev det inte mycket gjort. Vi var alla helt slut och det blev mest soffhäng för oss alla fyra. En nypa luft med Helena senare på kvällen satt inte helt fel.

Måndagen efter nyår: Barnen lyckliga över att vara tillbaks på fritids och dagis. Äntligen fick man träffa kompisarna igen!

I onsdags var jag ledig och vi bestämde oss för att gå på bio och se Alvin & gänget 3. Pappa bjöd sen på kaffe och sen åkte jag till stan för att gå på bio igen :-) - den här gången utan barn. Mötte upp Challe och efter lite mat i magen bänkade vi oss i biosalongen för att se the girl with the dragon tattoo. Betyg - VG!

Tackar Challe för sällskapet!


I torsdags jobbade vi halv dag. När vi hämtat barnen delade vi upp oss. Jag och Oliver åkte till min vän Carina i min barndomsby. Var ju evigheter sen vi sågs! Oliver såg fram emot att få träffa Carinas hundar, men ngt skraj när vi väl var på plats. Edwin och Oliver kivades till en början om leksakerna, men efter ett tag fann dom varandra och leken funkade. Det var verkligen skoj att ses och vi tackar för både fikan och maten!

Albin och Marcus hade åkt till en av Marcus kompisar och vi plockade upp Albin på vägen hem som hade fått busa med en söt liten hundvalp.

Igår var det dags för att Albin att byta ut sin cykel och äntligen har han en treväxlad cykel! Mäkta stolt!

   


På eftermiddagen flyttade vi in till "trean"  en efter en :-). Vi kollade in hästarna och hade hoppats att vi skulle få kamma hem en storvinst. Storvinsten var vi aldrig nära....... Däremot fick vi en "vinst" och vi blev bjudna på supergod lax och gott vin från vår egen by. Tack för en heldag!!

Idag var det Olivers tur att ha kalas för sina kompisar. Väntan blir lång när kalaset är på eftermiddagen. Vi skickade hem Albin till Svante och sen kom kompisarna.

                               

Vi hade inga planerade leker och tror inte det hade gått heller. Det var fri lek som gällde och det lektes med allt som fanns i lekrummet :-).

Det fikades såklart;

   


"Marängkungen" Arvid;

   


Tiden gick fort och kalaset avslutades med fiskdamm - länge leve fiskdamm!!

Oliver tackar kompisarna för alla fina presenter!

   


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards