No5

Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Lite allt möjligt

Av Fam A&O - 27 februari 2012 22:06

Februari har bara försvunnit och en del av mig tackar för det ;-). Återkommer senare om varför!


Förra helgen blev det restaurangbesök + bio tillsammans med Eklund/Larsson. God mat, trevligt sällskap och faktiskt en rolig film (En gång i Phuket) blev en perfekt fredagkväll! Tackar farmor & farfar som passade våra fina killar!


Tennis på lördagen - dunderstryk :-(. Hade inte riktigt fokus. Marcus kom till tennishallen med barnen, William och Peter. Kändes som barnen tyckte det var skoj att spela, springa rundor och leka med bollarna.


Marcus fyllde år i förra veckan, så det blev frukost och skönsång på sängen. Oliver kunde inte förstå varför vi inte hade någon tårta och sprang ner i köket och letade efter tårtan i kylskåpet. Grattis Älskling!


Ett pompdeluxparty har man varit på. Mycket fina kläder som vanligt, men sparar shoppingen till om några veckor :-).


Oliver drog på sig magsjuka, men tack och lov har vi andra klarat oss - peppar peppar. Första vabdagarna det här året. Oliver som snabbt var pigg igen kunde inte förstå varför han inte fick leka med kompisen William.


Jag och Marcus hade bokat en tripp till Göteborg fre - lör och ett tag såg det dystert ut att komma iväg, men det gjorde vi. Fick med mig Marcus en sväng på Ullared - det är kärlek det :-). Lite folk en fredageftermiddag, så det blev ett effektivt besök innan vi körde vidare mot Gbg.


En sen incheckning gjorde att vi fick sviten för att dom "vanliga" rummen var slut... så trist då ;-). Ett superfint rum! Två vinflaskor stod och väntade på rummet och det var så nära att jag tog mig ett glas, men väl besluten att genomföra "min utmaning" hela vägen lät jag bli.


Efter lite slappande gick vi till vårt bokade bord på Meet. Mycket bra mat och en väldigt mysig restaurang. Återigen lite trist att det inte blev något vin till maten för min del. Kändes som servitrisen tittade lite extra på min mage när jag beställde en Loka och en köttbit welldone :-). Nej nej jag är inte gravid ville jag säga, men lät bli.......


Vi var båda väldigt nöjda med maten och åkte sen vidare till casinot där vi stannde någon timme innan vi återvände till hotellet för en god natts sömn.


Lördagmorgon åkte vi till Kungsbacka och tittade i affärer. Skor till barnen var det vi fick med oss hem. Vi stannde till hos Holger & Jonna där det bjöds på kaffe och rabarberpaj. Vi fick äntligen träffa nya familjemedlemen Anton (9 mån nu).


Sedan körde vi hem och hämtade våra efterlängtade killar hos mormor & morfar. Bowling och en massa spel blir det när man får vara hos mormor & morfar. Tyvärr kände inte Albin sig helt hundra efter sin handboll och tog det lugnt den dagen.


Stort tack för hjälpen! Ibland behöver man komma iväg på tu man hand och jag tycker att vi har sjukt roligt ihop fortfarande efter snart 15 år  !


Igår sken solen och det såg så varmt och skönt ut, så vi klädde på oss och cyklade mot havet. Tyvärr var det inte så varmt och det var ganska kyligt i vinden. Fick hoppa strandbesöket och cyklade till en lekplats istället. Efter ett tag fick vi sällskap av Ella & Elsa!


På eftermiddagen kom våra föräldrar för att fira sin son och svärson!


Stolt mamma & pappa;

 


Svärfar & svärmor;

   


Verkar som barnen trodde det var maskerad;

   


TVÅ DAGAR KVAR!!




 
 
Ingen bild

Helena

28 februari 2012 21:41

En dag kvar... Bra jobbat!!! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards