No5

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Fam A&O - 20 februari 2011 15:13

I veckan hade jag ledig dag och vi njöt av att inte behöva stressa iväg. Vi gick runt i pyjamas enda till lunch. Härligt! Lek för Albin på eftermiddagen hemma hos Ella.


Min "skruttbil" har varit på besiktning. Man har alltid fått höra att man ska klä sig i kort kjol för att distrahera bestikningsmannen, men jag har ett bättre tips. Ta med en nyfiken 5-åring!! Albin satt kvar i bilen medans bilen undersöktes och det ställdes tusen frågor :-). Tror besiktningsmannen kände sig ngt stressad och bilen klarade sig ännu en gång. Tack Albin!!


Efter besiktningen skulle vi hämta Oliver som lekt med Elsa. Stor kille nu som följer med kompisar hem efter dagis. Albin ville såklart oxå leka och vi blev kvar en stund och för andra kvällen i rad blev barnen bjudna på kvällsmat! Tack snälla Sara!


I fredags efter jobbet samlades kollegorna och det var "halv åtta hos mig" tema. Indelade i grupper för att fixa förrätt, huvudrätt och efterrätt. Allt som skulle lagas var hemligt.


Här tillagas förrätten av Madeleine,


Mikaela fixar till fördrinken som bestod av piggelin, absolut päron och kanske några droppar Sprite :-);


Förrätten - jordärtskockssoppa med rökt lax;


Den fantastiska förrätten tillagades tillsammans av dom här "damerna";


Huvudrätten som serverades var baconinlindad kycklingfilé med soltorkade tomater och vitlök tillsammans med färsk pasta;

  

            

Tack Lasse för maten eller jag menar herrarna..... eller hur var det nu??   


Efterrättsgruppen var vi ungdomar på kontoret och kanske inte helt oväntat blev det en chokladfondant med vanlijglass och färska hallon;


Ungdomsgruppen;


Hela menyn var kanon och vinerna som serverades till var klockrent. Har dock lite svårt för dessertvin.

    


Poängen från mig denna kväll blir såklart 10 poäng!! SKÅL!


Lördagmorgon stack Marcus för att spela tennis och jag tog med mig barnen till friskis & svettis. Tanken var att Oliver skulle testa på gympan och Albin ville följa med och titta på. Vi mötte upp Ella & Elsa som redan är rutinerade deltagare på gympan.


  


Oliver blev nog lite chockad att det var så många barn som skulle gympa och studerade mest allt och alla. Albin som inte skulle gympa och tidigare år har vägrat vara med på den här gympan rycktes med och gympade hela passet. Något chockad, men kul att han gillade det. Får nog bli en fortsatt lördagsaktivitet med bägge barnen.


Vi fortsatte sedan vidare till stan för att handla present till eftermiddagens kalas hos William och vi passade på att äta lunch.


När vi kom hem tog vi en kort vila innan Oliver skulle på kalas och famor & farfar skulle komma på besök.


William som fyllt tre år!! GRATTIS!

  



          


Tack för kalaset William!


Hemma hos oss var famor & farfar för att gratulera sin snart 33-åriga son. Barnen älskar besök av sina mor och farföräldrar och det ska spelas tv-spel och det lästes böcker m.m Tack för titten!


En soft kväll framför melodifestivalen och Albins favorit Eric Saade gick vidare till finalen! Det var precis han lyckades hålla sig vaken för att se uppträdandet.


Idag sken solen när vi vaknade och efter frukost klädde vi oss för en promenad till havet. Oh va kallt det var nere vid havet och det sved till om kinderna.


  

  


På eftermiddagen kom farmor & farfar för att hämta Marcus & Albin. Handbollstime och den här gången bortamatch. Iklädda sina IFK tröjor och måltutan i handen var dom redo att bege sig för att heja fram sitt favvolag.


Jag och Oliver fortsätter tvättandet här hemma och nu kom William förbi för att leka. Killarna leker super ihop!!




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards