No5

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Fam A&O - 7 juni 2009 19:59

En helt fantastisk helg!! Fredagen tillbringade jag med barnen hemma hos mamma som var ledig. Körde hem när det var läggdags för barnen och snart var det dags för mig att hämta Stina vid tåget. För äntligen var det dags för vårt årliga spa-besök.


Detta året blev en budgetvariant. Hade bokat en natt och en behandling. I vanliga fall brukar vi stanna från fredag till söndag och fullspäckat med behandlingar. Det brukar bli så stressat och en massa tider att hålla reda på. Nu hade vi verkligen tid för varandra och kunde prata om allt mellan himmel och jord och prata det gjorde vi :-).


Vi körde tidigt lördagmorgon och hoppades att vi skulle kunna checka in med en gång. Enligt bokningen skulle vi inte få checka in förrän kl.15, men vi hade tur. Vi fick vänta ca. en kvart innan vårt rum var färdigt. En härlig utsikt från rummet.


Vi slängde på oss våra bikinis och badrockar och gick ner till spa-avdelningen. Där hittade vi sköna sängar som vi låg i och softade ett bra tag innan vi besökte poolen, bubbelpoolen och bastun. Innan det var dags för våra behandlingar tog vi en paus i spa-baren och njöt av ett glas vin.



Vädret började ordna till sig och vi kunde faktiskt lägga oss ute i solen en stund. Så skönt!!



Efter en stund i solen var det dags för Stina att få sin massage och jag skulle få en ansiktsbehandling. Båda var väldigt nöjda med sina behandlingar.


Hämtade lite vin och lade oss i sängarna inne på spa-avdelningen och tjattrade vidare. Vi glömde fullständigt bort tiden och tyckte att det var lite folktomt. Då kom personalen och sa att det var stängt. Fattade ingenting och tyckte inte att vi hade varit där så länge, men tittade på klockan och såg att vi skulle inta vår middag om en kvart som vi hade beställt.


Inte en chans att vi skulle hinna det, så vi fick ringa ner till restaurangen och kolla om vi kunde äta sista tiden dom hade. Det gick bra - dock dök vi upp något senare ändå. Även på restaurangen blev vi kvar sist och personalen fick mer eller mindre slänga ut oss.


Stina hade inte bokat någon tågbiljett hem utan vi skulle chansa på att vi skulle kunna fixa en biljett på tradera. Vi satte oss framför datorn och började leta biljett hem. Såg inte särskilt ljust ut, men vi hade tur och hittade en biljett som skulle hämtas ut i Malmö.


Gick tillbaks till hotellrummet och pratade och pratade och pratade..........Till slut somnade vi.


Upp vid nio-tiden för att äta frukost, packa väskorna och checka ut. Vi åkte till Malmö och skulle hämta Stinas tågbiljett. Efter mycket om och men och hjälp av mamma hittade vi till rätt adress och Stina fick sin biljett. Passade på att kolla butiker, fika, kolla butiker och äta innan tåget gick.


Tack Stina för en helt fantastisk helg!! Du är en grym vän och vi kan verkligen prata om ALLT! Det var så skönt att inte vara mamma för en dag utan bara tänka på sig själv. Även om man är lite trött idag har man fått ny energi och det är så skönt att vara hemma och vara mamma igen :-).


Stina är en av mina vänner som alltid klär sig så snyggt, förutom strumporna som det brukar vara hål i ;-). Helgen till ära hade hon köpt med sig nya strumpor - haha du är för rolig!



Hemma har Marcus tagit hand om våra älskade barn. Det har varit besök på marknad, firats nationaldagen och kollats på fotboll. Ni är det bästa jag har!!




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards