No5

Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Fam A&O - 24 maj 2009 13:10

Tisdag: Sommarvärme! Tog en morgonpromenad med Filip och Maja till affären. Hemma igen anslöt Jenny och Elton och vi åt en senare frukost i det fina vädret.


Vi bestämde oss för att eftermiddagen skulle tillbringas på stranden när Albin var hemma igen. Packade ihop en mellisväska och vandrade ner till havet. Vi åt vår mellis, spelade lite fotboll och grävde.

Vilken lyx att bo så nära havet!!



Onsdag: Marcus skulle iväg och jobba på ett kontor i närheten av mitt gamla jobb, så jag och Oliver hakade på i bilen. Vi lämnade av Marcus vid jobbet och sedan åkte vi för att hälsa på Anna & Ellen och Annelie. Verkligen kul och se er igen och få höra lite skvaller ;-).


Vid lunchtid hämtade vi Marcus igen för att åka vidare till Albins dagis. Mycket trötta barn. Barnen hade varit på bussutflykt till skogen. Så stolta över att åka utan sina föräldrar.


Skönt att hela familjen var hemma tidigt och vi tog en promenad till affären för att handla kvällens middag. Grillning stod på menyn! Farmor & farfar kom en stund senare och gjorde oss sällskap.


Torsdag: Dags för avfärd till Göteborg. Vi packade ihop några väskor och vid halv nio var vi på väg mot Göteborg. Det var fint väder, så vi bestämde oss för att besöka Liseberg. Martin, Jonna och Ella följde med oss. Vi köpte ett varsitt årskort, så minst en tripp till får det bli i sommar.


Jag gillar verkligen inte att åka karuseller, men vad gör man inte för sina barn :-). Barnkarusellerna räckte gott och väl för mig.....puh.

Som tur var behövde vi inte åka med på alla karuseller.........

En gång till............

Sofie hade berättat om kaninen och det var ett måste att leta upp kaninen. Något tveksam i början, men till slut fick kaninen en kram.

Vi var inte direkt ensamma på Liseberg. Tyvärr var det långa köer och det var inte särskilt roligt att vänta.

Men när man väl är framme, så är det värt all väntan.

Den här hade ABSOLUT inte jag åkt.....tyckte det var jobbigt att bara titta. Tur att pappa ställde upp!

Helikoptertur!

Efter många åk och många försök att vinna på choklad/godishjulen åkte vi hem till Martin m. familj. Jo då Oliver var med, men han märktes knappt. Var nöjd att ligga i vagnen och vila till det.

Vi åt en god middag och sen var vi helt slut och åkte hem till vårt hotell och sov.


Fredag: Tur att vi hade avverkat Liseberg för nu var det sämre väder. Vi åkte till Kungsbacka outlet för lite shopping. Återigen blev det bara saker till barnen.


Åkte in till stan för lunch och alla barnen sov....... Hur ofta händer det?? Vi fick äta en god pasta och jag kunde ta ett glas rött....LYX!


När barnen vaknade gick vi till Universeum. Klart uppskattat - framförallt kul och kolla på hajarna. Där fanns även en våning där man fick bl.a testa att sitta i en polisbil, rida på én häst, springa på löpbanor som tog tiden. Albin fastnade på löparbanan och sprang ett antal lopp.


Hem till hotellet för att packa om väskorna och sen vandrade vi hem till Martin m. familj. Vi beställde hem indiskt och barnen somnade ganska så snart efter middagen. Vi satt och babblade en massa skit innan vi gick hem med våra sovande barn till hotellet.


Lördag: Det var dags att prova dom stora kanel- och chokladbollarna som Martin berättat om. Det var ingen överdrift trots att han är från samma ställe som Marcus, :-).

Inte ens Albin orkade äta upp sin chokladboll - då är dom stora.

Jag och Marcus delade på en kanelbulle och det räckte mer än väl.


Albin hade tjatat om att åka spårvagn, så grabbarna åkte spårvagn och jag och Jonna besökte butiken Villervalla. Oj vilka fina barnkläder! Blev nästan jobbigt att vara där, men fick sätta stopp på mig själv efter några plagg.



Vi tackade Martin, Jonna och Ella för en trevlig helg och for hemåt. Passade på att svänga inom syrran och åt en sen lunch och Albin fick spela bilspelet igen.


Den här bilden är bara ett måste - ni som känner Pontus förstår varför, hihi.


Det blev dusch och bad och en sen middag när vi kom hem. Slappade i soffan till Robinson.


Söndag: Jädrans förkylning! Usch, tvi och bläää. Vill inte bli sjuk! Marcus tog barnen och jag sov enda till halv tio. Det behövdes. Känner mig inte alls pigg idag. Hoppas att det går över snabbt. Synd om mig.......


Marcus spelar golftävling nu på eftermiddagen och vi sitter inne dels för att jag orkar inte gå ut och dels för att det regnar. Har lovat Albin en glass, men den får vi ta här hemma istället.


I förmiddags var det fint väder och Albin och Marcus jagade lejon och björnar i trädgården........


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards