No5

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

sommar - fest - cirkus - sthlm m.m

Av Fam A&O - 5 augusti 2012 19:27

Arbetsvecka två kom äntligen sommaren - visst hade det varit skönt och vara hemma med övriga familjen och hänga på stranden, men man fick utnyttja tiden efter arbetstid och tillbringa tid på stranden.


Så den veckan var det endast stranden som gällde och någon kväll tog vi oss till utomhusbassängerna så barnen fick lite miljöombyte.


        


Marknad i byn var det oxå som vi var tvungna att ta en titt på.

 


Korven "absolut krut dyngtjut" fick följa med hem - gillar man STARK korv och då menar jag STARK så kan den rekommenderas.


Andra veckan fick vi "oväntat besök" av svägerskans föräldrar och vilken tur att vi hade röjt undan i gästrummet så vi kunde erbjuda vårt gästrum :-).

 


Andra arbetsveckan avslutades med en sommarfest hos "trean". Kunde sitta ute hela kvällen på deras uteplats och det bjöds på gott tilltugg och god dryck.

   


När sällskapet sedan skulle vidare för ännu mer party gick jag hem för att skicka hem barnvakterna. Det var tidig uppgång som gällde, för dagen efter skulle det spelas golftävling.


Stort tack till "trean" - mycket trevligt! Stort tack till barnvakterna!


Lördagens golftävling tillsammans med mamma (tvåmanna scramble) gick över förväntan. Vi spelade väldigt bra ihop! Tyvärr ingen prisplats, men vi var nöjda med spelet.


Olivia har varit på besök och kärleken håller i sig fortfarande;

 


Vi har även testat på nya pannkaksstället i byn;

 


Tredje veckan var det dags igen för Albin att gå på fest - den här gången hos "nya" kompisen Wiggo.

   


Albin så nöjd och glad och tackar för att han fick komma på den roliga festen!!


Vi träffades sedan i stan för att möta upp Olivia med familj. Det var cirkustime i stan, men först såg vi till att få i oss lite mat.

 


Albin & Olivia bänkade sig allra längst fram medan vi andra höll oss mer i bakgrunden,

   


Tack mamma för biljetterna! Tack till fam A för ert sällskap!


I fredags var det äntligen dags att ta sig till Stockholm för att besöka kusinerna. När vi kom fram blev det indisk mat som vi alltid beställer så fort vi kommer till Stockholm. En stunds bus med stora kusinen Lisa innan det var läggdags. Vi fick erbjudande om att sova hos fam B en trappa under brorsan - perfekt då hade vi nära till frukosten morgonen efter ;-).


Efter frukosten en trappa upp åkte vi för att äntligen träffa lilla kusinen Naya. Men hur mysigt är det inte med en liten bebis??? Alla tyckte vi det var mysigt och vi fick alla gosa med Naya.

 


En mysig lunch tillsammans vid vattnet innan vi tog farväl för att överraska barnen med Gröna Lund. Vi var inte direkt ensamma på Gröna Lund, men trots det fick barnen åka det dom ville och vi lyckades ta hem två storvinster.

   


Nöjda och glada barn åkte vi hem till bror igen där middagen var klar - vilken LYX!! En middag utomhus och sen slappande framför OS somnade vi gott efter en trevlig dag/kväll!


Idag åkte vi inom Naya ännu en gång och fick mysa en kort stund innan vi satte oss i bilen hem igen.


Önskar vi hade kunnat stannat längre och hunnit med att träffa lite vänner, men nu är det dags för Marcus att jobba och jag tar över på hemmaplan. Helt klart måste vi boka en vecka snart, så vi hinner med allt vi vill hinna med.


Tack till T&C&L som servade oss med frukost och middag!! Tack till fam B för att vi fick låna sovplatser!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards