No5

Direktlänk till inlägg 23 juni 2012

Ledig dag - semester/sommarlov - midsommarafton - middag

Av Fam A&O - 23 juni 2012 22:04

Ledig dag i onsdags. Redan på förmiddagen fick vi hem en efterlängtad pappa/sambo efter en vecka i Ukraina. Marcus hade rest hela natten och behövde sig en stunds vila, så vi lämnade huset för att fullfölja dagens planer.


Simskolan har börjat och pågår nu i fyra veckor mån - fre. Tycker det är fantastiskt att fritids ställer upp med bussar och personal så barnen kommer iväg på sin simträning. Den här onsdagen var jag ledig och kunde följa med och titta.


En mycket bra ledare som hade bra disciplin på barnen. Albin älskar simskolan och ser fram emot att ta nya simmärken;

   


Efter avslutad simskola satte vi oss i bilen för att åka till Carina, Edwin och Wilgot. Vi var nyfikna på nya familjemedlemmen Wilgot som vi inte hade träffat. En kanondag med solsken, så vi kunde hålla oss ute och leka och fika.


Edwin som nu är storebror till lille Wilgot;

   


Albin gjorde stora såpbubblor och Edwin skuttade glatt efter för att trycka hål på bubblorna;

     


Tack för titten - tyvärr rusade klockan iväg och vi var tvungna att bege oss hemåt för Oliver skulle till tandläkaren och Albin till fotbollsträningen.


Olivers tredje besök hos tandläkaren för att kolla sina framtänder som han slog i i februari. Tänderna har varit lite grådassiga, men börjar nu få tillbaks sin vita färg. Alltså ingen åtgärd - skönt!

 


I torsdags var sista jobbdagen innan årets sommarsemester/sommarlov startar. Min kollega Charlotte följde med hem och skålade in semestern med oss. Trevligt!!


Midsommarafton vid lunch gick vi hem till Eklund/Larsson. Vi var 8 vuxna och 9 barn med ålderspannet 3mån - 10år.  


Sillunch och massor av annat gott småplock.

      

  

Petra med "nykomlingen" Morris som är ny i gänget i år;

 


Lille Morris som vi gärna alla turades om att gosa med :-) - här är det Saras tur;

 


Tyvärr var inte vädret på vår sida och vi hann med både lunch, frågesport, kaffe & tårta innan vi såg en ljusning och kunde gå ut och klä den obligatoriska midsommarstången och dansa den obligatoriska dansen.

   


Ännu fler lekar innan det var dags för en ny omgång mat.

 


Barnen var helt fantastiska och Tuva 10år underhöll alla barnen och under hela dagen/kvällen och var en klippa!

 


11 timmar senare vandrade vi hemåt med våra sovande barn.


Som vanligt när Eklund/Larsson fixar finns det inget som saknas och vi har det fantastiskt bra i deras sällskap! Återigen ett stort tack för en mycket bra ordnad midsommarafton!

 


Idag tog vi alla sovmorgon - välbehövligt!


Det var varmt ute och Oliver & William plockade fram vattenpistoler och det dröjde inte länge förrän kläderna var blöta och det var två nakenfisar som sprang runt på gräsmattan. Vi kunde njuta av en kopp kaffe hos "trean" medan barnen roade sig i vattenspridaren.

 


Farfar som fyllt år i veckan skulle firas och en middagsinbjudan stod på schemat. I samma by har Albin fått nya kompisar Wiggo & Love som vi träffat via Eklund/Larsson på midsommarafton och nyår.


Albin tycker det är kul och ha kompisar som han kan leka med när han är på besök hos farmor & farfar. Vi är oxå glada över att träffat nya vänner och idag stannade vi till på en fika innan det var dags för middag. Oliver hade oxå sett fram emot detta, men somnade i bilen och sov igenom hela besöket.

 


Tack för idag!


Hemma hos farmor & farfar fick vi äntligen träffa Lina med sin fina mage och Yasin!

 


Som vanligt fick inte Yasin en lugn stund från barnen.

 


Ett stort grattis till farfar i efterskott!!

   


En mycket god middag och en smaskens tårta blev vi bjudna på. Tack!


Nu ser vi spänt fram emot att få träffa kusinen som ligger i magen :-)!! Mysigt!


En spontanresa blev bokad i veckan så nu ser vi fram emot sol & bad!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Skapa flashcards