No5

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Middagar, fotboll, golf och lite annat

Av Fam A&O - 7 maj 2012 19:13

3,5 vecka sedan vi kom hem från semestern. Det tog inte många dagar innan man var inne i vardagslunken igen. Tack och lov har vardagslunken förgyllts med en massa skojigheter.


Första veckan började jag med en annorlunda after work - hårspa! Nedbäddad under duntäcke och sen tvättades håret följt av hårbottenmassage och inpackning. Så skönt!! Efter massagen fick vi alla lite stylingtips. Till detta bjöds det på vin & snittar. Dessutom var det utlottning av en ny lyxbehandling + klippning och jag VANN! Så ännu en gång ska man få njuta av detta.


Middag hemma hos goda vännerna Eklund/Larsson. Där bjöds vi på grillat och en helt fantastisk efterrätt - tobleronemousse. Eklund = dessertdrottning :-).


   

 


Ännu en gång traskade vi hemåt med ett leende på läpparna efter en trevlig kväll! Tack!


Hela familjen har varit på handboll för att heja fram vårt lag till SM-final. Vilken stämning! Härligt att vår lilla stad kan bjuda till på detta vis.


Handbollen var inte lika uppskattad av alla ;-). Oliver slocknade efter 10 minuter och jag kan inte förstå hur han kunde sova hela matchen i detta oväsen. Är man trött så är man.......

 


Vi har haft vänner på middag. Sandra, Tobbe, Svante & Arvid bjöds på grillat och ett försök på tobleronemousse (inte lika bra som dessertdrottningen, men godkänt).


Klasskompisarna;


Dagiskompisarna,

    


Återigen en trevlig kväll!


Valborg har "firats" med familjen. Mamma, pappa, syrran & Pontus. Ännu en gång var grillen igång och vädret var toppen. Kubbspelet åkte fram och det blev en enkel seger för "tjejerna".


 


Mycket lek med grannarna och barnen håller sig mestadels utomhus med diverse aktiviteter.

     


Aktiviteterna har satt igång, så i veckorna är det fotbollsträning för Albin och nu har även Oliver testat på fotboll. Oliver något tveksam först, men hoppade sedan in och fullföljde träningen och tyckte det var kul att få gå på egen träning.


 


En härlig dag med ett gäng glada tjejer har tillbringats på Ullared. Man får så mycket energi av att umgås med er! Det är alltid så lättsamt och inga konstigheter - gillas mycket!!


Albin har spelat sina första matcher i helgen. Tyckte dom var otroligt duktiga och samarbetade väldigt bra. När det blev straffspark sprang tre killar fram och ville lägga straffen. Istället för att bråka om vem som skulle lägga straffen, så började killarna klunsa om det. Publiken skrattade och tror att alla tyckte det var ett bra sätt att lösa det hela på :-). Ett härligt eget initiativ! Två vinster blev det och en mycket nöjd och stolt Albin!


 


Stolt tränare;

   


Stolt farmor & farfar och lillebror,

 


En träff med "gamla" gänget från grundskolan har vi haft. En god middag och sen utehäng till sent på kvällen under värmare och filtar. En massa minnen och uppdateringar från nuet. Tiden gick alldeles för fort och det betyder ju att vi hade det väldans trevligt!


Även golfträningen har kommit igång. Oliver vill oxå, men alldeles för liten för att gå på träning. Han får hänga med och träna på egen hand under Albins träning. Både Albin och Oliver börjar få kläm på det - SKOJ!


Här får Arvid "proffshjälp" och snart är han själv golfproffs ;-).

 

 

 


Skickar en tanke till min mormor som legat på sjukhus snart i två veckor. Hoppas att läkarna snart hittar felet, så du får komma hem snart igen! Blir arg när man lämnar över ansvaret på den sjuke att höra av sig när man ligger på sjukhus. Så tråkigt att det ska vara så! Även om man inte har den bästa kontakten, så kan det inte vara så svårt!! DÅLIGT!



 
 
Jenny

Jenny

7 maj 2012 20:25

Vi längtar efter er!! Kram

http://franzenwedin.blogg.se

Fam A&O

7 maj 2012 20:36

Och vi efter ER! KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards