No5

Direktlänk till inlägg 4 december 2011

kalas - kalas - julskyltning

Av Fam A&O - 4 december 2011 19:20

I veckan som gått har inte så mycket hänt utöver det vanliga som jobb, skola och dagis. En kille som räknade ner dagarna till sitt kalas och äntligen kom fredagen.


Mamma & pappa hämtade Oliver på dagis och han fick fredagsmysa med bowling och goda plättar hemma hos mormor & morfar.


Vi hämtade Albin som var laddad för kalaset. När vi tvingade honom att tagga ner somnade han framför TV:n. Fick väcka honom en stund innan så han var i form till kompisarnas ankomst.


 


9 killar var det som kom och invaderade huset. Vi började med att ta pizzabeställning innan vi satte oss i ring för att öppna alla paket.


 


Pizzan kom och barnen åt - och en hel del trams runt matbordet blev det..... fick räkna till 10 ett antal gånger och försökte samla mig så man inte skulle få ett utbrott ;-).


     


En lek "hela havet stormar" innan efterrätten serverades. Sen var det skattjakt efter godispåsen som var gömd i mörkret och till hjälp fick man använda en ficklampa.


Många av killarna följer programmet Barda så det blev samling i soffan med en massa gottis för att titta på detta spännande program.

 


När kalaset var slut kom moster för att gratulera Albin och med sig hade hon Oliver som hade haft det toppen hos mormor & morfar - TACK!


Lördagmorgon var det en Albin som väntade på att hans föräldrar skulle komma och uppvakta honom på sängen.


Grattis till vår fina kille som nu är 6 år!!

   


I paketen fanns bland annat Harry Potter filmerna + lego Harry Potter, spel, plusplus m.m

Första filmen HP avverkades redan på morgonen.


På eftermiddagen kom mormor & morfar för att fira sitt barnbarn. Albin hade bestämt middagen och det blev taco. William knackade på och överraskade med en paket - tack!


Efter maten åkte vi till bowlinghallen och spelade en timme innan det var dags för efterrätten.

     

       


Albin bjöd in William och hans pappa till efterrätten.


 


Albin tackar för all uppvaktning och alla grattishälsningar!!


Idag 2:a advent började Albin med handbollsträning och medan Albin var där passade jag och Oliver på att gå ut en stund. Fick sällskap av William och Maja.


Oliver sprang sedan in till William för att baka pepparkakor och när Albin hörde att det skulle bakas skyndade han sig att duscha för att sedan oxå få baka.


Grillen åkte fram och en grillad korv blev det - är så glad att snön ännu inte har kommit. Får gärna vänta ett tag till.


Julskyltning i byn och vi tog oss ner för att känna på julstämningen. Vi sprang på Sara och barnen och gjorde sällskap. Karuseller, fiskdamm och lite lotter innan fötterna var iskalla och vi vandrade hemåt igen.


   


Sara, Ella och Elsa följde med oss hem och snabbt var det bestämt att middagen skulle ätas ihop. Andreas dök upp så snart han jobbat färdigt. Tack för en trevlig spontan kväll!


Till Carro ang. din kommentar: Om du läser inlägg ett år tillbaka så blir våra systrar ett år yngre ;-). Har faktiskt koll på hur gamla våra systrar är ;-)








 
 
Ingen bild

Carran

7 december 2011 21:15

Härligt o höra! Blev lite orolig där ett tag... ;-) Men då är det som jag då: jag firar fortfarande 25 år varje år!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Skapa flashcards