No5

Direktlänk till inlägg 15 november 2011

brudklänning - fars dag m.m

Av Fam A&O - 15 november 2011 19:16

Tycker just nu att tiden går galet fort! Känns som det nyss var sommarsemester och nu är det snart jul.........


Sen förra helgen har vi inte hittat på något mer än det vanliga. En ledig dag satt inte helt fel och det var riktigt skönt att bara vara hemma och slappa på förmiddagen. Killarna ville spela bowling, så det blev en tur till bowlinghallen tillsammans med morfar som sedan bjöd på plättar. Plättar är ju så mycket godare än pannkakor :-)! Tack!


I fredags var vi återigen tillbaks i badhuset efter tre veckors uppehåll. Inte alls mycket folk och efter ett tag var det vi och "trean" som hängde i simhallen. Så fort barnen hör att det är fredag ropas det: Då ska vi till badhuset!

Har blivit vår fredagsgrej det där.


Lördags efter frukost mötte jag upp syster, mamma och två kompisar till Maria. Det var dags för Maria att prova BRUDKLÄNNING!! Tyvärr var det många före oss och väntan blev ganska lång, men vi hann titta igenom alla bröllopstidningar samt gå igenom alla klänningar mer än en gång. En fika på byn och strax därefter var det äntligen Marias tur. Det provades alla dess möjliga klänningar och samtliga satt perfekt, så valet av klänning blev klockrent!

Bilder får ni se efter bröllopet!


Alla hade vi olika smak, men alla var överens om att den valda klänningen var den bästa!

 


Lördagkvällen blev lugn med hämtmat och hyrfilm. Oliver somnade redan strax efter kl.18 och Albin softade framför sina hyrfilmer och vi framför våra.


I söndags vaknade Oliver halv åtta man var något skraj att det skulle bli en mycket tidig morgon, men den blev helt klart godkänd.


Vi gratulerade Marcus på Fars dag med paket - grattis till vår fina pappa!!   


En tur till bilhandlaren för att provaköra en bil - gäääääääääääsppp va tråkigt det är med bilköp. Lämnar mer än gärna över det till Marcus.


Åkte sen vidare för att gratulera Marcus pappa på Fars dag där vi blev kvar på en fika innan vi åkte vidare för att gratulera min pappa. Grattis till våra pappor!


Hos mamma & pappa blev vi serverade älg - det var galet länge sen och jag hade glömt hur gott det var.


Albin tar en match mot moster i fyra i rad;

 


Oliver myser lite extra med sin pappa en sån här dag;

 


En ganska fånig dag egentligen.........


Idag följde Arvid & Svante med hem efter dagis & skola. När jag kom till dagis för att hämta kom en Arvid springandes och man välkomnades med en bamsekram.


 


Albin har fått sin första läxa och den tas på största allvar. Kul och se då Albin inte varit så intresserad tidigare utan mest varit intresserad av att leka och spela fotboll.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards