No5

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2011

datorberoende - skol och dagisstart - Liseberg

Av Fam A&O - 23 augusti 2011 19:04

Jag ska erkänna - jag är datorberoende!! Modemet slutade fungera i förra veckan, men sjukt vad jag saknade att sitta vid datorn på kvällarna - CRAZY! Äntligen är modemet fixat!!


Killarna fick avsluta sitt sommarlov med sol och bad. Avslutning på simskolan och tre nya simmärken belönades Albin med.


Själv började man nytt jobb och det var skönt att slippa stressa på morgonen och bara tänka på sig själv när man skulle bege sig till jobbet. När man kom hem grillades det och vi njöt av några varma sköna kvällar!


I torsdags i förra veckan var det dags för skola och dagis.


Albin hade lite svårt att somna dagen innan skolan och funderade på allt möjligt. Lite pirr i magen var det allt, men vilken lycklig kille som kom hem efter skolan! Skolan är ju KUL!!


Med tanke på att det var en tuff sista termin på dagis med lämning och separationsångest hade man själv lite ångest över hur skolstarten skulle gå. Marcus skötte lämningen och hämtningen första dagarna och han är hur lycklig som helst. Han var nog rätt klar med dagis!


Tänk att vi har en skolkille här hemma! Han kändes så stor redan efter första dagen!

 

Man funderade även på hur Oliver skulle tycka det var att åka till dagis utan brorsan. En bekymmersfri Oliver som rusade in till fröknarna och kompisarna och vinkade hej då till mamma. Nemas problemas! Stolt var han som nu kunde visa upp sina kalsonger :-).


Toalettbesöken har funkat toppen hela sommarlovet på hemmaplan. Desto värre när vi inte varit hemma, men han skulle inte ha blöja på dagis och det tyckte inte vi heller. Massor med ombyten nerpackat, men det har gått hur bra som helst.


Så här trött blir man efter dagis så man somnar på väg ner från madrassen;

 

I helgen efter två dagar i skola och på dagis så överraskade vi barnen som vi tyckt varit så duktiga med en tripp till Liseberg. Båda barnen jublade och vi satte oss i bilen efter Albins fotbollsträning.


Tyckte själva att det var ett ypperligt tillfälle - lågsäsong och allt, men galet mycket folk. Vi sprang på kompisarna Svante och Arvid som oxå åkt dit för att åka karuseller och trängas i köer :-).


En kul dag hade vi trots allt folk. Oliver som visste att Elsa lämnat napparna till kaninerna ställde sig i kön med sin napp och skulle göra likadant. Var inte alls beredd på detta, men tänkte om han vill det så kör vi på det. När han väl var framme bangade han ur :-)................ vi får satsa på tomten istället.


 

Efter några timmar på Liseberg satte vi oss i bilen hem igen och två glada och trötta barn somnade på studs.


I söndags var det soligt och skönt. Albin var på sin golfträning som vanligt. Jag och syrran tog en efterlängtad tennismatch medan Marcus och barnen tog en sväng till stranden för att ta ett sista dopp tillsammans med C-A och Sixten.


       

Från och med igår blev det vardag för oss igen. Marcus börjar med några jobbdagar i huvudstaden och jag hoppas att morgnarna ska flyta på här hemma med lämning på två ställen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards