No5

Direktlänk till inlägg 24 juli 2011

Första semesterveckan

Av Fam A&O - 24 juli 2011 09:57

Första semesterveckan snart över - dagarna bara försvinner. Måste dock erkänna att veckan har varit ganska trist. Inget sommarväder direkt!


En stranddag fick vi i början på veckan, men vi vill ha FLER!


Albin har varit på golfbanan igen med mormor & morfar - han skulle kunna spela varje dag! Kul!! Ny golfbag har han fått som han är så stolt över!


Vi har besökt beachhandbollen som varit den här veckan och i fredags var det Marcus tur att spela. Självklart tog vi oss dit för att titta i sällskap med Helena & William.


Besviken Albin som såg sin pappa förlora första matchen;

 

En glass piggade upp stämningen igen och vi laddade för match två.


    

Även denna match förlorades och jag gav upp för Oliver fick värsta tokspelet och började kasta sand och slåss..... raka vägen hem.


Tanken var att vi skulle åkt till syrran, men Oliver hade inte sovit middag och ville inte sätta mig i bilen. Vi hade tur att Ella & Elsa tog hand om oss innan kvällsmiddagen - tack.


Hemma hade Marcus lag samlats för att duscha och förbereda sig inför kvällens galej. Oliver tyckte dom var läskiga och höll sig utomhus, men så fort laget hade begett sig somnade han med en gång. En lugn och skön kväll!!


Igår var vi på middag hemma hos Eklund/Larsson. Middagen kunde ätas utomhus och en kubbmatch hann spelas innan regnet öste ner. Härliga sommar ;-)!!


       

Jag gav mig på fondanten igen och när den förbereddes på morgonen undrade Oliver varför jag hade gjort geggamoja :-). Tror att den blev godkänd - eller vad säger du Larsson?


Stort tack för en trevlig kväll!!


Albin har även lyckats med det mest konstiga buset/hysset nånsin...... man fattar bara inte vad som försigår i huvudet ibland. Vi kommer väl skratta åt det om ett tag, men just nu är det ofattbart.


Tack till Lisa för den fina kommentaren om bloggen!

 
 
Ingen bild

Sandra

1 augusti 2011 23:57

...nu blev jag ju supernyfiken på Albins värstaste bus... KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards