No5

Direktlänk till inlägg 1 juni 2011

"klassfest" - mors dag - sjukhuset

Av Fam A&O - 1 juni 2011 19:10

I fredags efter jobbet följde Albin med Ella hem. Jag och Oliver åkte till stan och shoppade - riktigt skoj var det - en ny byxstorlek :-) - en storlek mindre alltså!


Åkte sen för att hämta hem Albin, men där blev vi sittandes med ett glas vin i handen. Trevligt när det blir sådär spontant!


I lördags var det inplanerat "klassfest" med min klass från grundskolan. Vi som umgicks under skoltiden skulle ses, men tyvärr blev vi bara fem till slut. Vi hade skoj ändå och Mange som styrt upp det hela hade lagat fantastiskt god mat.


 

Trots att vi sällan ses finns det mycket att prata om.


Mange på gitarr och Jossan håller ton eller vad det nu är :-);

 

Kul var det och skickar ett stort tack till Mange som fixat!!

 

Vi gjorde ett kort besök på ett av stans uteställe innan jag for nöjd hem igen.


Söndag - mors dag. Tackar barnen för dom fina byxorna!! (tack Marcus   ).

Det var verkligen ingen rolig dag. Barnen var på sitt sämsta humör och det gjorde inte saken bättre att man själv var trött. Kan ju inte vara tipp topp jämt!


Jobb på måndagen och igår hade jag och Albin en helskön dag. Började med att lämna Oliver på dagis, eftersom Albin skulle till sjukhuset och kolla sina allergier och lungor.


Efter frukost i soffan framför TV:n (tillhör inte vanligheterna att vi äter frukost i soffan) gick vi till bussen och åkte till sjukhuset.


 

Albin vägdes, mättes, kollades i näsan och det lyssnades på lungorna. Han fick även göra ett "blåstest" (vet inte vad det heter) för att kolla sin förkylningsastma.


 

Han var superduktig och svarade på alla frågor ordentligt. Proverna var bättre än förväntat och nu slipper vi medicin under sommaren. Ny kontroll till hösten!


Fantastiskt bemötande på barnmottagningen av all personal och där fanns även clowner som busade med barnen.


Solen sken och det var sommarvärme ute, så vi åkte vidare till stan för att äta lunch ute i solen. Albin fick såklart välja ställe och han valde mitt favoritställe.


Bakad potatis - Albin special;

 

Vi fixade även lite nya kläder och skor till Albin innan vi satte oss på torget och njöt av en glass och en kaffe.


 

Vi åkte sen för att hämta Oliver och både jag och Albin var sugna på spagetti köttfärssås, så Albin ringde mormor och frågade om hon ville bjuda oss på detta. Det ville HON!!


För en gång skull åt även Oliver - kanske för att morfar matade honom...... Efter maten gick vi till lekplatsen som finns på gården och det var en grymt skön kväll. Mormor & morfar kom ner med kaffe och glass till efterrätt. Stort tack!!


Idag har det jobbats en halv dag. Albin följde med Wilma hem efter dagis och jag Oliver handlade och softade här hemma.


Marcus och "Larsson" har dragit iväg på äventyr till Köpenhamn! Hoppas att ni får skoj!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Skapa flashcards