No5

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

skit - förlovningsfirande - sthlm

Av Fam A&O - 14 februari 2011 19:23

Bäst att skriva några rader innan man blir allt för "hatad"  av grannen på sjuan ;-).


Tyvärr har det varit en massa skit senaste tiden, men även roligheter såklart. I förra veckan ringde dagis och ville vi skulle hämta hem Oliver som fått ögoninflammation. Stackarn var jättebesvärad av det och behövde helt klart vara hemma.



På fredagen i förra veckan tog jag tillsammans med mamma & pappa & Pontus tåget till Malmö för att möta upp syrran. Det var dags att fira det nyförlovade paret :-).


Tack till Sara som tog barnen med sig hem efter dagis tills Marcus arbetet färdigt! Du är en klippa!!


Det blev middag på Fridays! Klart det skulle bli amerikanskt eftersom förlovningen skedde i Las Vegas! Smarrigt!!


Efter middagen gick vi vidare för att pröva lyckan på casino. Inte min kväll, men tre av fem som det gick ok för.


På tåget hem började jag frysa och kände mig sjukt trött. Visst var det ngt skit som var på gång. Kom knappt upp ur sängen på lördagmorgon. Feber och ont i kroppen. Jag sov mig igenom den helgen.... såååååååå trist!


Ett försök till jobbet på måndagen, men gav upp på eftermiddagen och åkte hem och sov. Välbehövligt! Mådde betydligt bättre på tisdagen, men nu började det visa sig att jag blivit smittad av Olivers ögoninflammtion och rösten försvann. Ingen höjdare!


Ögoninflammtionen försvann snabbt, men rösten är fortfarande inte helt hundra. Börjar tro att jag får leva med hes röst.......


Tack och lov att jag blev bättre så jag och Albin kunde åka på vår helgtripp till Stockholm.



I torsdags efter jobbet åkte vi och lämnade Oliver hos morfar och jag och Albin åkte till tåget. Tack morfar!!


Vi hade laddat med spel, nintendo, pyssel och godis. Albin började med att fråga efter maten.

- När kommer maten??

Trodde att det fungerade som på ett flygplan :-).

Och när han berättat för hela tågvagnen att han hade fisit, så somnade han :-).

Fick knappt liv i honom när vi närmade oss Stockholm, men till slut så.


Vi kom upp till världens snökaos! Tack och lov höll tåget tidtabell och vi lyckades hitta en taxi som tog oss hem till T&C&L.


Albin med favvokusinen!! Han är verkligen tokig i sin kusin!

  


Fredagen skulle vi tillbringat hemma hos Stina med sina tre tjejer, men snökaoset satte stopp för oss. Alla bussar var inställda. Vi stannade snällt kvar i stan!


Som tur var bor ju Nils en trappa ner och han ville gärna leka! Lycka! Fika och lunch och snökaoset var bortglömt. Tack för att ni tog hand om oss!!


När snön slutat falla tog Albin och jag tunnelbanan in till city. Vi åt glass, gick i leksaksaffären och försökte leta upp faster på NK.


När vi var nöjda med citytrippen tog vi tunnelbanan vidare mot Solna där vi fick träffa Jenny, Olof och Molly. Jenny superfin med sin lilla gravida mage! Även i Solna blev det en fika och vi passade på att uppvakta den snart 2-åriga Molly!

Alltid lika kul och ses!


Hem till T&C&L och middagen stod på bordet! LYX! Mamma & pappa hade oxå hittat upp och lyckats ta sig fram i snöstormen.


Albin som borde varit helt slut gick en trappa ner och fortsatte leka med Nils. Toppen och ha en lekkamrat så nära!


Efter en god natts sömn och ett uppvaknande till ett vitt och soligt Stockholm var vi redo att bege oss till Stina med familj. Äntligen skulle vi få träffa den nya familjemedlemmen Eira! Stina lika snygg som vanligt - fräschaste trebarnsmamman!! Inte konstigt att du har fått så fina tjejer!! Önskar att vi hade kunnat stanna längre och få umgås mer! Saknar dig!!


Mira                               Emy                                Eira

      


Efter lite stadskörning och parkeringsletande slängde vi i oss lite lunch innan vi mötte upp mamma Ulrika och Nils för att gå på bio. Vi såg Yogi bear i 3D! En rolig film som uppskattades både av barn och mammor! Tack för en mysig eftermiddag!


Lyckades hitta bilen i ett gigantiskt parkeringsgarage och tog oss ut till Haninge för ett besök hos min mormor där vi hittade mamma & pappa som redan tagit sig dit. Kul och se att mormor var så pigg!!


Kvällen kom och vi åkte tillbaks till T&C&L där ännu en gång middagen stod på bordet. Supergod canneloni!!


Helgen gick i ett och efter frukost och ytterligare lite lek för Albin hos Nils, så satte vi oss i bilen och åkte hemåt.


Stort tack till bror med familj för att vi fick bo hos er och all god mat ni serverat.


Tack för skjutsen mamma & pappa!


Mysigt att komma hem till den andra halvan av familjen!


Tror båda barnen har blivit bortskämda på varsitt håll, men det är dom helt klart värda!!


Idag fick jag en fin bukett blommor av mina tre grabbar när jag kom hem från jobbet!! JAG ÄLSKAR ER!!



  

 
 
Ingen bild

Stina

16 februari 2011 12:35

Ni verkar ju haft det toppen i storstaden! Verkligen kul att vi hann ses en sväng trots snöstormen i fredags. Tack för fin fina presenter till tjejerna. Klart du får lägga upp bilder - bara de är schyssta vill säga:)
Stor kram //Stina

 
u.

u.

17 februari 2011 15:01

så kul att ni var här kusiner! ;)

http://www.llillau.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Skapa flashcards