No5

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

jobbstart - golf - middagar - GRATTIS!

Av Fam A&O - 9 augusti 2010 08:27

Då var fem veckors semester över och Marcus är tillbaks på jobbet igen. Det har varit en fantastisk semester! Barnen och jag stannar hemma 1,5 vecka till innan dagisstart.


I veckan har vi såklart varit på en massa trevligheter! Jag och Marcus har turats om att besöka golfbanan och även en runda tillsammans.


Mötte upp Sara och Andreas på golfbanan och det var dags för en tävling som vi snackat om nästan hela året. Grabbarna mot tjejerna!!


Stackars Sara fick ingen hjälp av mig. Otroligt dåligt spelat, men Sara kämpade väl och vi förlorade med EN pinne! Grattis killar!

  


Barnen hämtades och sen var det middag hemma hos oss. Självklart skulle vinsten firas!

  

  

Nästa år Sara....... då är det vår tur att bli firade :-)!

  


Oliver och Elsa som snart blir dagiskompisar ligger och myser i soffan;


Tack för en mysig dag och kväll!!

Tack till mamma & pappa som passade barnen!!


Marcus var inte lika trött på golfandet som jag så han stack ut dagen efter igen.


Jag och barnen tog en tripp till stan och mötte upp moster Mia och Pontus. Albin fick välja lunchställe, så det blev självklart bakad potatis. Mormor och morfar dök oxå upp och det blev glass på torget innan hemfärd.


Marcus kom hem och vi knallade bort till Sandra med familj där vi blev bjudna på grillat och en mycket smaskens efterrätt.


  


Full fart på alla barnen tills alla mer eller mindre gick in i väggen......


Vi tackar för god mat, dryck och trevligt sällskap!!


I lördags hade Marcus en riktigt grabbdag. Det var grannen som samlat ihop ett gäng och det var golf och fest som stod på dagens schema.


Jag och barnen mötte upp Sara med barn i stan. Det var en dag för barnen i stadens park. Hopptorn, karuseller, ponnyridning m.m


 


Albin ville sova över hos Ella och vi tänkte att det kan dom väl få prova. Vi åkte hem och packade Albins väska och det märktes att han tyckte det skulle bli spännande.


Det gick jättebra! Hämtade Albin efter frukost igår och han ville sova över 306 dagar till :-). KUL!!


Marcus kom upp vid kl.12 och var i ganska gott skick! Bättre än jag trodde.... Gjorde oss i ordning och åkte till mamma & pappa där övriga familjen var på plats. Pappa skulle firas!!


Efter lite kaffe satte vi oss i bilen och åkte till en bykrog i närheten. Vilken god mat!! Det åts en hel del :-).


GRATTIS PAPPA!! KRAM

  

     

 
 
Ingen bild

Löken

9 augusti 2010 19:48

Åh vilket fint kort på familjen Olsson/Appelqvist.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards