No5

Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

En Stockholmsvecka!

Av Fam A&O - 17 februari 2010 19:48

Stockholmsveckan är över och vi är på hemmaplan igen!


I onsdags satte vi oss i bilen och åkte norrut. Resan gick hur bra som helst. Duktiga barn som inte gnäller utan finner sig i situationen.


Väl på plats kunde inte Marcus slita sig från travbanan. Vi bestämde oss för att hänga med hela familjen och fick även sällskap med familjen Wedin/Franzén.


  


Albin tyckte det var en höjdare! Tyvärr gick det inte satsa på häst nr 50 som han ville....... men när han hittade andra nummer satte han tre hästar i rad!! Har han ärvt pappas travkunskaper?


  


Molly och Oliver gillade oxå att hänga på Solvalla, men får nog vänta några år innan det är deras tur att tippa.


 


Torsdag: Efter tre bussturer var vi äntligen framme hos Jenny och Molly. Det blev en heldag med lek och mys. Fick även äran att passa Molly en stund medan mamma Jenny unnade sig en välbehövlig massage. Tack för lekstunden och lunchen!!


  


Fredag: Heldag med fam. Burell! Tyvärr var det så kallt, så vi fick hålla oss mestadels inomhus. Nils och Albin busade på precis som grabbar gör. Lite fighter ibland, men som oftast ordnar upp sig ganska snabbt.


Männen dök upp efter arbetet och vi åt alla en god middag tillsammans.

Tackar tackar!


Lördag: En tur på stan. Kollade in en kaffemaskin som jag vill ha. Nu när man har blivit värsta lattemorsan krävs det en riktig kaffemaskin :-). Som alltid blir det en sväng på NK kids - livsfarligt! Så mycket fina barnkläder.......


Framåt eftermiddagen for vi till Stina med familj. Albin och Emy lekte coh Mira hängde på dom stora barnen medan vi vuxna kunde få prata lite ostört.


  

  


Som vanligt blev vi bjudna på god middag och efterrätt! Ni är grymma i köket, men det vet ni ju redan!


Tack för en supermysig kväll! Stina nästa gång vi ses är det spa-time - YEHAA! Vi ser även fram emot en resa ihop närmsta tiden.


Söndag: Efter frukost gick vi ner till hotellets relax-avdelning och badade bubbelpool och bastu.


        

  


Nybadade åkte vi sedan till min mormor som nyligen fyllt år. Även nyligen opererad, men det märktes knappt. En riktig stålmormor!!


  


På besök var även Tommy & Cissi och min kusin och hennes man. Träffas inte så ofta, så det var trevligt.


    


Barnen tar stor plats när man är iväg och man kanske inte riktigt hinner prata så mycket som man vill.


  


Den här kvällen var det middag hemma hos faster Lina & Yasin! Ytterligare en kväll med god mat och efterrätt!


  


Måndag: En busstur på förmiddagen och en sväng inom min första arbetsplats i Stockholm. Inte många kvar från min tid, men kul och titta in och säga hej.


Tillbaks till hotellet för lunchdate med Stina och Malin. Vi jobbade ihop på Hamngatan. Stina träffar jag regelbundet, men Malin har jag inte träffat på ett tag. Kul! Trots ett krossat glas (Oliver) och trots en unge som inte ville sitta still (Oliver) ;-).


Efter lunchen gick vi upp på hotellrummet och Albin somnar. Så trött! Det blev en vilostund för oss alla. Tror att vi behövde det! Blir ganska intensivt när man är iväg.


När Marcus jobbat klart mötte jag och Oliver upp Anna och så åkte vi till Amelie med familj. Anna, Amelie och jag är gamla kollegor och försöker hålla kontakten via mail och vi försöker ses när vi är uppe på besök. Tyvärr saknades en av tjejerna - Öström - VAR HÖLL DU HUS??? ) Jag tror jag vet ;-)).


Kul och träffa Charlie som nu är stora killen 1,5 år. Killen imponerade på mig för han kan säga tvärbana - hehe.


Anna var så fin med sin gravidmage och det syns att du mår toppen - Härligt!


Dessutom fick vi uppleva ett OS-guld tillsammans!!


Välkomna till Skåne!


Medan vi var iväg hade Albin och Marcus letat upp en restaurang och Albin hade ätit den godaste kycklingen nånsin!


Tisdag: Vaknar med en grym skallebang, men efter en alvedon och lite frukost är vi på banan igen. På schemat stod det tekniska museet och polismusset med Nils och Molly. Tyvärr hade Nils mamma och Mollys mamma insjuknat.


Jag och Albin besämde att vi skulle gå på museum ändå och vi fick låna med oss Nils. Vilket var toppen!


På tekniska utforskades en massa och måste säga att killarna är mer tekniska än mig. Kanske inte säger så mycket.......


  


Oliver ville gärna göra som dom stora barnen;

  


Fast här kommer Olivers favorit på tekniska;

  


Lite fika med pyttesmå chokladbollar kunde vi gå vidare till polismuseet. Där fick man ta på sig en polisuniform, lösa ett fall, provsitta polisbil och leka i en mini polisstation.


  

  


En kul dag på museum!


Vi blir verkligen bortskämda när vi är på besök som blir bjudna på middag varje kväll. Tur att vi inte hänger hos samma varje kväll! Den här kvällen blev det middag hemma hos min bror och fru.


Till Albins glädje fanns det TV-spel som han kunde spela, men blev något sur när vi vuxna ville kolla på skidskyttet. Glädjen kom tillbaks när efterrätten serverades!


Nu längtar vi efter vår kusin!!!


Vi är otroligt glada att vi har så fina vänner som tar hand om oss! Tack alla!


Resan hem gick lika bra som på ditvägen. Väldigt skönt och vara hemma och ha lite yta och röra sig på.


Tack grannarna (trean och sjuan) som skottat medan vi varit borta!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards