No5

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Klippning - 08-besök

Av Fam A&O - 26 februari 2009 20:38

Gårdagens projekt var klippning och färgning med Oliver...... Det var sista gången! Fram till det var dags att klippa sig gick det jättebra, men när det var dags för klippningen blev det en massa gnäll. En stackars praktikant som inte verkade hållt i en bebis förr gick runt på Oliver. Det blev jag lite nervös över. Det var inte direkt så man slappnade av. Som tur var kom mamma förbi och tog över - nu blev det lite lugnare. Tack för det!!


Passade på att äta lunch och kika i några butiker innan det var dags att hämta Albin på dagis. Efter dagis gick vi till en jämnårig kamrat till Albin några hus bort. Det var första gången som Albin och Teo lekte. Gick väl sådär - behöver nog lära känna varandra lite mer innan dom kan leka mer själva.

Det bjöds på hembakt bröd och fruktsallad. Fantastiskt gott bröd, men där la hon ribban högt för min del. Det kan dom inte förvänta sig när dom kommer hem till oss :-).


Idag fick vi fint besök från storstaden. Våra kära vänner Stina, Emy och Mira. Det var väldigt länge sedan vi sågs så det var ett kärt återseende. Vi börjde med en promenad till vårdcentralen eftersom Oliver hade tid för läkarbesök. Nästan 6 kg!! Allt såg jättebra ut - skönt.


Vi gick vidare till dagis för att hämta Albin. Emy fick följa med in och det var en kille som sken upp som en sol när han såg Emy. Det var bus från första stund.


Hem och fixade lite pannkakor - hemska pannkakor, men det gick att äta. Är ett stort skämt i köket - suck!

Albin och Emy stängde in sig i lekrummet och stackars Mira fick inte vara med.

- Det är inte för små barn det här! Sa både Albin och Emy.


Lilla Mira fick hänga med oss istället.



Dags och tänka på middagen, så vi tog en promenad till affären. Alla barnen somnade ganska så snart efter vi hade börjat gå. Trötta av allt bus.


Eftersom Marcus jobbar länge på torsdagar skulle jag fixa middagen oxå. Försökte på mig ett nytt recept med pasta och en pastasås med lövbiff. Blev helt ok - behöver verkligen träna på att laga mat.


Albin och Emy har man knappt sett under dagen och har lekt så bra att man inte märkt av dom. Kul och lyssna när dom leker. Dom var så söta när det lektes mamma, pappa, barn. Dockan var deras bebis och den ena skulle åka till jobbet och den andra lämnade bebisen på dagis.


Dagen gick väldigt snabbt och det var dags för Stina, Emy och Mira att åka hem. Det blev många kramar och pussar mellan Albin och Emy.



 Vi saknar er redan!!


När vi sen satt i soffan för att varva ner frågade Albin oss;

- Vad betyder kär?

 Marcus förklarar ordet och Albin svarar;

- Då är Emy kär i mig! Det har hon sagt till mig.


Hoppas att vi ses snart igen! KRAM



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fam A&O - 9 juli 2013 21:35

Vi tog ledigt förra måndagen för det var beachsoccerturnering för Albin och hans lagkamrater. Bra kämpat av alla och tror killarna tyckte det var riktigt skoj.       Albin och Oliver gick sedan sina sista dagar på fritids och dagis innan det ...

Av Fam A&O - 24 juni 2013 20:06

Skolavslutning 14 juni 2013. Besök i kyrkan och det här året ville mormor & morfar vara med och sjunga "Den blomstertid nu kommer".     En stolt kille som slutade "ettan" och inte missat en skoldag sedan han började skolan.     Morfar...

Av Fam A&O - 10 juni 2013 20:35

Efter att ha vabbat två dagar var Oliver på benen igen. Inte de jobbigaste dagarna man har varit hemma och vabbat. Vädret har varit på sin bästa sida och de bleka benen fick sig lite färg ;-).     Ledig dag på onsdagen och vi åkte till skogen ...

Av Fam A&O - 4 juni 2013 09:33

En ledig fredag och avfärd mot Göteborg för att möta upp vännen Stina. Det var äntligen dags för vår årliga träff som kanske blir halvårstärffar framöver... eller? :-). Fick sällskap i bilen av syrran som passade på att besöka sina vänner i Görebor...

Av Fam A&O - 27 maj 2013 21:15

Fyra månaders uppehåll från bloggandet. Har funnits många anledningar till varför jag inte har skrivit. Det har nog varit den tyngsta vintern på länge. Februari började med en rejäl influensa och det tog lång tid innan jag repade mig helt. Tappade lu...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

No5:s gästbok


Skapa flashcards